+31 78 61 22 425 info@aquafizz.nl

Klantenservice

U kunt betalen met iDEAL, BanContact of (internationale) bankoverschrijving. (Let op! De verwerking van een (internationale) bankoverschrijving duurt in de meeste gevallen langer dan een iDEAL of BanContact-betaling.)

Zodra de betaling is ontvangen sturen wij uw bestelling op.

Wij versturen alleen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Dit in verband het tussenliggende weekend, waardoor de bestelling anders te lang onderweg is.

​Wij kunnen uw bestelling versturen op vrijdag wanneer u wenst dat deze op zaterdag bezorgd wordt. Helaas kunnen wij dan geen garantie geven op de dieren omdat de levering door DHL uitgesteld kan worden tot maandag.

U krijgt een e-mail met de gegevens en status van uw bestelling, en ontvangt na verzending een Track & Trace nummer waarmee u uw pakket kunt volgen.

Binnen Nederland worden bestellingen boven de € 50,- gratis verstuurd.  Onder de € 50,- rekenen wij € 7,25 voor de verzendkosten in Nederland en € 9.95 voor België.

Onze betaalgegevens voor vooruitbetaling zijn: ING Bank: NL94INGB0005937444 t.n.v. Aquafizz te Zwijndrecht (vermeld bij uw betaling alstublieft altijd het ordernummer!)