Hydor stromingspomp 900 liter per uur

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 31,50 (inclusief btw)

Door middel van de modernste technologie zorgen Hydor stromingspompen voor een natuurlijke watercirculatie in het aquarium. In vele zoet- en zeewateraquaria is een zachte en brede stroming goed voor de daarin verzorgde levende wezens. Middels de gepatenteerde magneet-zuignap bevestiging is de pomp gemakkelijk in het aquarium aan te brengen en bijna in alle richtingen te draaien.

In zeewateraquaria wordt zo de natuurlijke stroming in het koraalrif gesimuleerd, natuurgetrouwe stroming verzorgt de vastzittende koralen van voedingstoffen en ook de overige zeewaterbewoners profiteren daarvan door een hoger zuurstofgehalte in het water.

Maar niet alleen in zoutwater, ook in zoetwater aquaria kunnen Hydor stromingspompen voor een verbetering van het aquariummilieu zorgen. Veel tropische siervissen komen oorspronkelijk uit stromingsrijke rivieren. Met een stromingspomp kan voor deze soorten een natuurlijke omgeving geschapen worden. Ook baars uit het Malawi- of Tanganjika meer reageert doorgaans zeer positief op tijdelijk sterke stroming in het aquarium.

© 2010 - 2021 Aquafizz | Uw Aquarium speciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel