Sera Shrimps Natural, 100 ml

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 5,29 (inclusief btw)

Met sera shrimps natural presenteert sera een nieuw, optimaal op de behoeften van garnalen aangepast hoofdvoer voor zoet- en zeewateraquariums. De hoogwaardige bestanddelen zijn speciaal op hun voeding en vertering afgestemd. Op die manier voorkomt deze natuurlijke voedersoort dat het water onnodig belast wordt en zorgt ze voor de beste vitaliteit van de geliefde kreeften.

sera shrimps natural is een krachtige hoofdvoersoort van het nieuwe garnalenassortiment van sera. Het bijzondere eraan: het bij de soort passende voedingsstoffenprofiel en de VIP-formule voor constante topkwaliteit ondersteunen een gezonde ontwikkeling met een geregelde vervelling. Bovendien bevordert het continu voeren met het nieuwe sera voer de vruchtbaarheid, vitaliteit en briljante kleuring van de dieren.

sera shrimps natural is een granulaatvoer speciaal voor garnalen. Dankzij de zinkende en zijn vaste vorm houdende granulaten wordt in de overwegend kleine biotopen het water niet onnodig belast, omdat ze optimaal op de voedingsgewoonten van de dieren aangepast en derhalve goed verteerbaar zijn. 

Tot de hoogwaardige, opgenomen stoffen behoren bijvoorbeeld jodiumrijk zeewier, brandnetelbladeren evenals vezelrijke toevoegingen van wilgenschors, de kegelvruchten van de els en een hoog gehalte spirulina-algen. Een ander voordeel is het op de behoefte aangepaste gehalte mineralen en omega-vetzuren

© 2010 - 2021 Aquafizz | Uw Aquarium speciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel