Sera Crabs Natural, 100 ml

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 4,99 (inclusief btw)

Met sera crabs natural presenteert sera een nieuw, optimaal op de behoeften van kreeften aangepast hoofdvoer voor zoet- en zeewateraquariums. De hoogwaardige bestanddelen zijn speciaal afgestemd op hun voeding en vertering. Op die manier voorkomt deze natuurlijke voedersoort dat het water onnodig belast wordt en zorgt zo voor de beste vitaliteit van de geliefde kreeften. sera crabs natural is overigens ook uitermate geschikt voor heremietkreeften. 

sera crabs natural is een krachtig hoofdvoer van het nieuwe garnalenassortiment van sera. Het bijzondere eraan: het bij de soort passende voedingsstoffenprofiel en de VIP-formule voor constante topkwaliteit ondersteunen een gezonde ontwikkeling met een geregelde vervelling. Bovendien bevordert het continu voeren met het nieuwe sera voer de vruchtbaarheid, vitaliteit en briljante kleuring van de dieren. 

De loops van sera crabs natural maken het mogelijk om de garnalen en kreeften samen te voeren. Dankzij de zinkende en de vaste vorm van de loops wordt in de overwegend kleine biotoop-aquariums het water niet onnodig belast, omdat ze optimaal op de voedingsgewoonten van de dieren aangepast en derhalve goed verteerbaar zijn. 

Tot de hoogwaardige, opgenomen stoffen behoren bijvoorbeeld jodiumrijk zeewier, brandnetelbladeren evenals vezelrijke toevoegingen van wilgenschors, de kegelvruchten van els en een hoog gehalte aan spirulina-algen. Een ander voordeel is het op de behoefte aangepaste gehalte mineralen en omega-vetzuren.

© 2010 - 2021 Aquafizz | Uw Aquarium speciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel